A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

Дата: від до Скинути

участь в обласному етапі Всеукраїнської акції "Українська революція:100 років надії і боротьби"

З метою  громадянського  виховання дітей та молоді на засадах історичної правди про боротьбу українського народу за державну незалежність в Сумському ОЦПО та РТМ в лютому місяці 2022 року проходив обласний етап  Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція:100 років надії і боротьби». Учасниками акції змістовно та докладно у роботах були висвітлені причини виникнення дисидентського руху на Сумщині, ґрунтовно вивчені біографії та життєвий шлях наших земляків. Серед юних пошуківців у напрямку «Боротьба українців проти більшовицької диктатури та військової агресії Росії» стала лауреатом Марюха Каріна, вихованка краєзнавчого гуртка Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, учениця Беївського НВК:Беївська ЗОШ-Беївський ДНЗ, керівник Головко Володимир Михайлович.

10:59 16.02.2022

І етап Всеукраїнського фестивалю "Співограй"

З метою виявлення найбільш талановитих дітей  вокального мистецтва, надання їм можливості реалізувати свій творчий потенціал  1 лютого 2022 року проводився І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в номінації «Художнє виконавство» - «Співограй».

10:32 02.02.2022

І етап  літературного  конкурсу «Проба пера»

З метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді у сфері літературної творчості, піднесення престижу української мови серед учнівської молоді у  січні місяці  2022 року в  Будинку  для дітей та юнацтва проводився І етап  літературного  конкурсу «Проба пера». У конкурсі брали участь 6 учасників з  6  закладів освіти  ОТГ,  а саме: Липоводолинської спеціалізованої  школи І-ІІІ ступенів, Синівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Байрацького, Беївського, Колядинецького  НВК. За результатами підсумків журі конкурсу переможцями та призерами стали

12:06 27.01.2022

Захист науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України І етап

З метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей, виховання їх у дусі патріотизму та демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації 5 січня 2022 року  Будинком для дітей та юнацтва було організовано проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2021/2022 навчальному році. Захищали роботи 18 учасників з  2 ЗЗСО Липоводолинської ОТГ: Липоводолинської спеціалізованої школи, Беївського НВК: Беївська ЗОШ-Беївський ДНЗ по десятьох  відділеннях, а саме: у  відділенні  фізики і астрономії: секція  експериментальна фізика-1; секція астрономія та астрофізика-1; у  відділенні  технічних наук: секція   матеріалознавство -1,

09:51 06.01.2022

Виставка-конкурс "Український сувенір"

З  метою відродження національних традицій у виготовленні українського сувеніру як частки матеріальної і духовної культури народу, сприяння налагодженню духовного контакту дитини та батьків через залучення їх до спільної творчості на традиційному ґрунті в грудні  2021  року  в Будинку для дітей та юнацтва проводився   І  етап конкурсу декоративно-вжиткового мистецтва «Український сувенір» . У конкурсі брали участь 26  учасники з 7 ЗЗСО Липоводолинської та Синівської  ОТГ: Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ст., Яснопільщанського, Беївського, Байрацького, Колядинецького, Саївського  НВК, Синівської  ЗОШ, БДЮ. На розгляд журі були представлені роботи виготовлені з ниток,   тканини, паперу, дерева, ракушок, фоамірану, рослинного матеріалу. Це – сувеніри, зразки традиційних іграшок, сучасні дизайнерські вироби, що відповідають поняттю «сувенір» і виготовлені з використанням народних традицій та символіки декоративно-прикладного мистецтва.

09:32 06.01.2022

фестиваль мистецтв «Різдвяний передзвін»

З метою відродження традицій місцевих осередків народного мистецтва, обміну досвідом виконавської майстерності 4 січня 2022 року в Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради проводився  фестиваль мистецтв декоративно–вжиткового напрямку «Різдвяний передзвін». В якому взяли участь 8 учнів з трьох ЗЗСО Липоводолинської та Синівської ОТГ, а саме: з Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ст., Калінінської ЗОШ І-ІІ ст.., Синівської ЗОШ І-ІІІ ст.  В програмі фестивалю проводилися майстер-класи за трьома номінаціями: декоративний розпис - керівник гуртка Косенко Л.П.; виготовлення сувенірів - керівник гуртка Христенко І.А., художня обробка деревини - керівник гуртка Муравицький С.Г. Учні мали можливість оволодіти новими техніками роботи декоративно - вжиткового напряму: навчитися розписувати, виготовляти сувенірні вироби, випилювати лобзиком. Кожен учасник вкладав у свою роботу індивідуальність душі і серця. За креативність, естетичність, оригінальність в оформлення виробів всі учасники були нагороджені грамотами  Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради та солодощами.

12:51 04.01.2022

Доброчинна акція до Дня Святого Миколая "Янголи милосердя"

Наближається  одне з новорічно-різдвяних свят День Святого Миколая. Дуже важливо до цього дня зігріти теплотою щирого спілкування тих, хто потребує особливої уваги. Продовжуючи традиції милосердя  вихованці Будинку для дітей та юнацтва разом зі своїми керівниками гуртків долучилися  до доброчинної акції «Янголи милосердя». Підготувавши святкові листівки, новорічні  прикраси, іграшки  вони завітали в інклюзивно-ресурсний центр Липоводолинської селищної ради і порадували діток, які  його відвідують . Частину своїх сувенірів вихованці  передали для дитячого будинку сімейного типу Стешенків з села Панасівка.

10:59 17.12.2021

Фестиваль хореографічного мистецтва "Магія танцю"

З метою популяризації сучасного хореографічного мистецтва у листопаді-грудні 2021 року проводився І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в номінації  «хореографічне мистецтво» - «Магія танцю». Зважаючи на карантинні обмеження цього року захід відбувся у заочному форматі. В  фестивалі  взяли участь  41 учасник, з 4 закладів загальної  середньої освіти Липоводолинської ОТГ, та 2 ЗЗСО Синівської ОТГ  а саме: Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ст, Беївський НВК, Яснопільщанський НВК, Берестівська ЗОШ, Саївський НВК, Синівська ЗОШ І-ІІІст. На розгляд журі були представлені хореографічні композиції у виконанні дитячих колективів сучасної хореографії молодшої та середньої вікових груп. Танцювальні номери хореографічних колективів середньої вікової групи вирізнялися оригінальністю постановки, якісною сценографією, технічною досконалістю і музичним оформленням. За результатам підсумків фестивалю переможцями стали   в   молодшій віковій групі

10:52 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень