A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Перемоги юних краєзнавців

       З метою залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу у жовтні 2023 року в заочному форматі було проведено обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

15:10 15.12.2023

Квіти моєї родини

У межах обласного соціально-освітнього проєкту «КРОВНА РОДИНА», з метою посилення виховного потенціалу закладів позашкільної освіти, формування партнерських відносин між педагогами, батьками, громадськими організаціями щодо родинного виховання засобами еколого-натуралістичної творчості 23 червня 2023 року на Google сайті відбувся обласний фестиваль проєктів ландшафтного дизайну «Квіти моєї родини». У заході взяли участь понад 70 учнів, вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти області з 14 об’єднаних територіальних громад. Учасники фестивалю мали можливість презентували свої проєкти та ознайомитися з роботами інших учасників заходу. Вітаємо Олещенко Аміну, вихованку Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, ученицю Беївського ліцею, керівник Головко Ірина Олександрівна, за зайняте ІІ місце в обласному фестивалі проєктів ландшафтного дизайну «Квіти моєї родини».

14:46 10.07.2023

За нашу свободу

"За нашу свободу" 5 липня 2023 року з метою надання моральної підтримки воїнам, бійцям територіальної оборони ЗСУ, національно-патріотичного виховання дітей і учнівської молоді засобами українського мистецтва було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу». На обласний етап конкурсу було представлено 155 конкурсних матеріалів учнів, вихованців гуртків, творчих об’єднань образотворчого мистецтва. Вітаємо Шарлай Діану, вихованку гуртка образотворчого мистецтва Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, керівник Часниченко Олеся Юріївна, ученицю Сухогрунської гімназії за зайняте ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

14:43 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень