A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

Дата: від до Скинути

Вітаємо юних художників Липоводолинщини!

30 вересня 2022 року відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «образотворче мистецтво» – «Юні художники Сумщини». Цього року тематика конкурсних робіт  молодшої та середньої вікових категорій – «Перемога у нас в крові», а для старшої вікової категорії – «Світ Сковороди». На розгляд журі було представлено 102 малюнки учасників. До заходу долучилися юні художники Липоводолинської ОТГ, вихованці  образотворчих  гуртків Будинку для дітей та юнацтва  керівники гуртків  Купка Л.М., Часниченко О.Ю.

16:18 05.10.2022

Обласна конференція "Перший крок у науку"

21 травня у День науки України юні науковці Сумщини взяли участь в обласній науково-практичній конференції "Перший крок у науку", що традиційно проходить в межах навчальної сесії для слухачів Сумського територіального відділення МАН. У цьому році 113 учасників презентували журі результати власних досліджень у різних наукових відділеннях.

09:12 25.05.2022

Переможці обласного літературного конкурсу "Проба пера"

20 травня 2022 року у режимі онлайн-конференції, що об’єднала талановитих дітей та учнівську молодь Сумщини, наших митців слова було проведено урочисте нагородження переможців та призерів ХХV обласного літературного конкурсу «Проба пера», метою якого є виявлення та підтримка талановитої молоді у сфері літературної творчості.

11:32 24.05.2022

Переможці обласного театрального фестивалю "Маски Мельпомени"

З метою патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами мистецтва, популяризації театрального мистецтва, сприяння та розвитку національної культури, залучення юних аматорів до активної участі в мистецькому житті регіону 30 квітня 2022 року у заочному форматі в м.Суми відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація театральне мистецтво «Маски Мельпомени».

11:39 02.05.2022

Переможці обласної виставки-конкурсу «Український сувенір»

З метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, виявлення, розвитку та підтримки юних талантів, популяризації народних ремесел, виховання поваги до традицій українського народу  з 18 до 22 лютого 2022 року  в Сумському ОЦПО та РТМ у заочному форматі відбулася обласна виставка-конкурсу «Український сувенір». До участі у заході долучилося  понад 200 учасників, серед яких за підсумками журі  переможцями  стали і вихованці БДЮ Липоводолинської селищної ради:  у номінації «Різдвяний янгол» Борисенко Діана - І місце, (керівник гуртка «Декоративний розпис» Косенко Л. П.) та  Замниборщ Олександра – ІІ місце ( керівник  гуртка «Рукоділля» Король В.Г.); в  номінації «Сувенір»  Фесун Анна -І місце (керівник гуртка «Юний умілець» Сидоренко В.А.), Зубко Олексій – І місце (керівник гуртка «Художня обробка деревини»  Муравицький С.Г.), Ревенко Дмитро, учень Беївського НВК –ІІ місце, ( керівник Бурдюг О.Ф.). Юні майстри презентували матеріали на експонати (іграшки та сувеніри з дерева, тканини,  паперу) в електронному вигляді. Вітаємо вихованців та  бажаємо  подальших творчих  успіхів! Висловлюємо вдячність керівникам гуртків  за якісну підготовку вихованців.

10:21 05.04.2022

Переможці  обласного етапу  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Закінчився обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цього року у конкурсі від Липоводолинської ОТГ на розсуд журі було представлено 10 робіт. Згідно з підсумковим протоколом II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (15-18 лютого 2022 р.) п’ять вихованців гуртка «Юний дослідник» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, учнів Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів стали переможцями, а саме : секція експериментальної фізики - Сельніцина Дар'я – І місце, секція астрономії та астрофізики - Замниборщ Олександра – І місце, секція матеріалознавства - Фесун Анна – І місце, секція екологічно безпечні технології та ресурсозбереження - Васюхно Софія – І місце, секція інформаційно-телекомунікаційні системи та технології - Барабаш Маргарита – ІІІ місце, науковий керівник Тимошенко С.О.

10:54 23.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень