A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

Дата: від до Скинути

І етап гри Сокіл(Джура)

                                З  метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, формування  духовно багатої та фізично розвиненої особистості 27 квітня  2023 року в Будинку  для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради на платформі Google Meet проводився І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)   в номінації  «Відун» та «Рятівник». В змаганнях брали участь  7 козацьких роїв,  48 учасників   з ЗЗСО Липоводолинської та Синівської ОТГ, а саме: Беївського, Липоводолинського, Берестівського , Байрацького, Синівського, Саївського  ліцеїв.

08:48 28.04.2023

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цього року у конкурсі-захисті від Липоводолинської ОТГ на розсуд журі було представлено 12 робіт. Згідно з підсумковим протоколом II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (13-16 лютого 2023) два вихованці гуртка «Юний дослідник» БДЮ та 3 учні Липоводолинського ліцею  стали переможцями.

12:14 20.02.2023

Подяка Міністерства освіти і науки України

Вітаємо Світлану Тимошенко, керівника гуртка «Юний дослідник» Будинку для дітей та юнацтва, учителя Липоводолинского ліцею з заслуженою нагородою  Подякою міністерства освіти і науки України за результативну роботу з учнівською молоддю та підготовку переможців ІІІ етапу всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів -членів Малої академії наук України.

15:47 26.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень