A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

Танцюй під українську!

Дата: 01.11.2023 16:14
Кількість переглядів: 29

ТАНЦЮЙ ПІД УКРАЇНСЬКУ

З метою національно-патріотичного виховання дітей і учнівської молоді, сприяння та розвитку національної культури шляхом хореографічної творчості, удосконалення виконавської майстерності вихованців гуртків, творчих об’єднань хореографічного мистецтва 28-29 жовтня 2023 року у заочному форматі було проведено обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «хореографічне мистецтво» – «Танцюй під українську».

На розгляд журі було представлено 60 відео конкурсних виступів переможців першого (відбіркового) етапу фестивалю вихованців дитячих хореографічних колективів закладів загальної середньої, позашкільної освіти 

Конкурсні виступи гуртків, студій хореографічного мистецтва закладів позашкільної, загальної середньої освіти оцінювались у номінаціях: «Український народний танець», «Стилізований танець», «Класичний танець», «Сучасний танець»; у молодшій, середній, старшій і змішаній вікових групах.

Вітаємо хореографічний колектив «Мереживо» Синівського ліцею керівник Білашенко Євгеній з зайнятим ІІ місцем у змішаній  віковій групі, номінація «Сучасний танець».

Вітаємо хореографічний колектив «Натхнення» Будинку для дітей та юнацтва керівник Любченко Надія з зайнятим ІІ місцем у змішаній  віковій групі, номінація «Український танець на основі сценічної хореографії».

Вітаємо хореографічний колектив «Мрія» Будинку для дітей та юнацтва керівник Любченко Надія з зайнятим ІІІ місцем у змішаній  віковій групі, номінація «Сучасний танець».

Бажаємо подальших творчих успіхів  юним хореографам та керівникам! Слава УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень