A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

Перемоги юних краєзнавців

Дата: 15.12.2023 15:10
Кількість переглядів: 25

       З метою залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу у жовтні 2023 року в заочному форматі було проведено обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

Учасники конференції презентували результати пошуково-дослідницької діяльності за напрямами Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна», соціально-освітнього проєкту «Зберігаємо історію – творимо майбутнє». Здобувачі освіти досліджували невідомі сторінки історії рідного краю, долі учасників військових конфліктів ХХ-ХІ сторіч, видатних земляків, історико-культурну спадщину Сумщини, що зазнала руйнувань під час російського вторгнення; перемоги та здобутки українського народу в історії російсько-українського протистояння; героїчні постаті військових і цивільних (волонтерів, рятувальників, медиків, журналістів, комунальників, освітян та ін.) у російсько-українській війні.

Серед 76 учасників Конференції були вихованці краєзнавчих гуртків Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради: учні Синівського ліцею  Козюра Альона та Мельник Дар’я (керівник РалкоН.М.), учні Берестівського ліцею Ляшенко Інна та Тіцька Аріна (керівник Лупійко П.О.) та учень Беївського ліцею Которов Павло (керівник Валюх Т.Д.). Наші юні краєзнавці стали лауреатами та були відзначені сертифікатами учасників конференції, а керівники подяками за якісну підготовку учасників.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень