A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

ВСЕУКРАЇНСЬКА ВИСТАВКА- КОНКУРС "УКРАЇНСЬКИЙ СУВЕНІР"

Дата: 08.03.2024 09:48
Кількість переглядів: 19

 

Вітаємо переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу  «Український сувенір» 2024!

У січні 2024 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України було проведено виставку-конкурс «Український сувенір».

У заході взяли участь 627 учасників: учні закладів позашкільної, загальної середньої освіти з усіх областей України та міста Києва, а також родинні колективи різних вікових груп, дорослі шанувальники народної творчості. На огляд широкого загалу було представлено різноманітні творчі роботи, що є зразками традиційних і копіями стародавніх іграшок,  дизайнерські вироби, сучасні саморобні іграшки та предмети вжитку. Гідне місце серед експонатів посіли роботи юних майстрів Сумщини.

На підставі рішення журі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» за активну участь у пошуково-дослідницькій діяльності з питань пізнання джерел і процесу створення виробів декоративно-ужиткового мистецтва, творчу самореалізацію та наполегливість, повагу до духовних традицій українського народу, родинних цінностей грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджено вихованців закладів позашкільної та загальної середньої освіти Сумщини:

За зайняте ІІ місце:

– Клець Мілану, вихованку гуртка «Юні умільці» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, керівник Вовницька Галина Федорівна, творча робота «Різдвяний янгол».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень